logo_se.png

TILLVERKARE AV STATYETTER, POKALER OCH REKLAMARTIKLAR

Kristallstatyetter

Högkvalitativa produkter som uppfyller förväntningarna hos företagschefer, offentliga institutioner, kulturella och sportorganisationer, skolor på alla nivåer och andra när det gäller marknadsföring, imageförstärkning samt som används som gadgets och priser i olika former av tävlingar och marknadsföringsaktiviteter.

Kristallstatyetter är synonymt med elegans och lyx, därför måste materialet för deras tillverkning vara av högsta kvalitet. Vårt företag gör inga kompromisser i detta avseende och därför tillverkas alla produkter av optisk kristall av bästa kvalitet. Under produktions- och bearbetningsprocessen genomgår kristallerna kontinuerlig kontroll av våra medarbetare för att endast de mest utvalda och högkvalitativa produkterna ska nå er. År av erfarenhet, en utmärkt grupp av grafiker och designers med passion och engagemang skapar unika, ofta unika statyettprojekt.

diamenty.jpg

Kristallstatyetter - diamantformade

Karakteristiska och exakta slipningar förkroppsligar diamanternas, dessa extremt värdefulla och eftertraktade ädelstenars, perfektion. Tack vare detta fyller statyetterna fullständigt rollen som en gåva, en belöning eller en utmärkelse.
kole.png

Kristallstatyetter - bollformade

Den mest perfekta geometriska formen, som perfekt uppfyller rollen som en statyett i världen av inhemska och internationella företag och i många idrottsgrenar.
plomienie.png

Kristallstatyetter - eldformade

Flamma i litteraturen har alltid varit en symbol för entusiasm i jakten på framgång. Kristallflammor stimulerar och påverkar fantasin.
gwiazdy.jpg

Kristallstatyetter - stjärnformade

Den åldriga drömmen om utforskning av avlägsna och ouppnåeliga "himmelska kroppar" förevigas i kristallstjärnor.
krysztal-kolorowy.jpg

Färgad kristall

Rätt val av färger i glas berikar konstnärligt utförda projekt och uppskattas av människor som älskar originalitet och harmonisk design.
plakiety.jpg

Kristallplaketter

Om det inte räcker med en kort text är våra kristallplaketter en perfekt lösning.
obeliski.png

Obelisker och torn

Monumentala statyetter spelar en viktig roll i genomförandet av stora och viktiga reklam- och marknadsföringsprojekt och är av stor vikt för kunden.
bryly-grawerowane-3d.jpg

3D-graverade kristallstenar

3D-lasergravering visualiserar tredimensionella objekt i kristallstatuetter på det mest perfekta sättet och visar även de minsta detaljerna.
zegary.png

Bordsklockor i kristall

Dessa traditionella symboler för tid och förändring är en extremt attraktiv variant av kristallstatyetter.

Varför ska du välja oss?

Glasso har i många år levererat de vackraste statyetterna, som kännetecknas av unikhet och elegans. Med vårt exceptionella team av grafiker och designers, som arbetar med passion och engagemang, kan vi skapa unika och oöverträffade verk. Vi förstår hur viktigt det är för er att ha olika projekt, därför finns våra statyetter tillgängliga i olika former, former och kompositioner, vilket gör det möjligt att anpassa sig till olika branscher och enheter, från finansiella till kulturella. För att möta förväntningarna erbjuder vi ett brett utbud av materialval och moderna lösningar som 3D-utskrift eller 3D-gravering.

Fullt stöd

Från första kontakten erbjuder vi stöd och professionell hjälp. Genom att lära känna era förväntningar och idéer samt vilken roll produkten ska fylla, kommer vi att ge råd om val av lämpliga lösningar och material.

Individuellt projekt och visualiseringar

Vi kommer att förbereda ett individuellt projekt för dig som kommer att uppfylla tidigare fastställda tekniska och visuella krav. Du kommer att få en realistisk visualisering så att du kan se din beställning innan den produceras.

Garanti för högsta kvalitet och punktlighet

Lita på vår långvariga kunskap och erfarenhet, och vi garanterar dig en oöverträffad kvalitet och enastående utförande av dina unika statyer inom den angivna tiden.

Inga dolda extra kostnader

Vi kommer att ge dig en tydlig och transparent prissättning för varje uppdrag från början av vårt samarbete. Vi tar inte ut ytterligare avgifter för vårt fackliga och designmässiga stöd.

Hur ser hela processen ut?

icon
Vi kommer att hjälpa dig att välja

Kontakta oss via e-post eller telefon, och vårt team av rådgivare kommer att ge dig all nödvändig information och svara på frågor.

icon
Vi kommer att förbereda en projekt för dig

Våra grafiker kommer att skapa din individuella design och visualisering baserat på tidigare fastställda riktlinjer.

icon
Vi kommer att producera

Efter att du har godkänt projektet kommer vi att gå vidare med att utföra de beställda statyetterna.

icon
Vi kommer att packa och skicka

De färdiga statyetterna kommer att noggrant packas och skickas till den angivna adressen, även utomlands.