logo_se.png

TILLVERKARE AV STATYETTER, POKALER OCH REKLAMARTIKLAR

Specialbeställda statyetter

Du letar efter en unik statyett som kommer att framhäva ditt företags varumärke. Du vill överraska din affärspartner med en present som de ännu inte har fått. Eller kanske har ingen av våra färdiga produkter fallit dig i smaken? Med oss kan du skapa en ny unik belöning som kommer att förtjusa både dig och mottagaren.

Med lite inspiration från din sida kommer vårt talangfulla team av konstnärer och grafiker att kunna skapa en design som vi sedan kommer att förvandla till ett färdigt verk.

Vårt ovanliga och unika tillvägagångssätt när det gäller att skapa koncept och kombinera material och teknik gör det möjligt att genomföra även de mest vågade projekten.

Hur gör vi det?

FRÅN IDÉ TILL VERKLIGHET

På tre enkla steg kommer vi att förvandla din vision till en statyett som du behöver.

Steg 1
icon
FRÅGA

Dela med dig av din idé och behov till oss. All information, idé eller grafik du har kan vara användbar i projektets skapande.

Steg 2
icon
PROJECT

Från en samling information som kan verka kaotiskt kommer våra designers att skapa projekt som är redo för produktion. Vi skapar foto-realistiska visualiseringar som visar hur statyetten kommer att se ut innan den tillverkas.

Steg 3
icon
PRODUKTION

Det godkända projektet kan vi äntligen förvandla till ett slutgiltigt verk. Med hjälp av våra erfarna medarbetare och vår omfattande maskinpark blir det som hittills bara varit en virtuell koncept till verklighet. Snart kommer du att hålla din drömska statyett i händerna.

Exempel på priser

Våra kunders behov och våra designers möjligheter är obegränsade. Besök vår galleri och se vad vi är kapabla till.

statuetka szklo Wirdachecker glasso
statuetka szklo RedBull Uneverse glasso
statuetka szklo CCW glasso
statuetka szklo YOELLO glasso

Hur förbereder man sig för en specialbeställning?

Hur förbereder man sig för en specialbeställning?
icon
UtförandetidDatahändelsen eller överlämnandet av statyetten är utgångspunkten. Det är den som bestämmer hur mycket tid vi har för att skapa projektet och producera statyetterna. Ju mer tid vi har desto mer kan vi erbjuda, men vi har också förslag för brådskande tillfällen.
icon
Budget:Vår stora möjlighet leder också till en stor prisskillnad. Det är upp till dig om vi ska designa en vacker men minimalistisk belöning, eller om vi ska skapa en exklusiv, lyxig statyett som kommer att lysa på scenen.
icon
Antal:Beställningens storlek avgör valet av lämplig teknik, men påverkar också priset på statyetten. Produktionen av en enskild statyett skiljer sig helt från produktionen av en serie på ett tiotal för till exempel alla eventets gäster.
icon
Koncept:Du känner till ditt företag och de personer som kommer att få statyetten. Dela med dig av din vision till oss. Vem? Till vem? För vad? Vid vilket tillfälle? Det är frågor som hjälper oss att förstå syftet med att överlämna statyetten. Om du redan har en vision för hur statyetten ska se ut, dela även den med oss. Varje ledtråd är ovärderlig.
icon
Material och texter:Redan i projektstadiet måste vi veta vilka texter och grafik som är nödvändiga att placera på statyetten.

Behöver jag en specialbeställd statyett?

Självklart. Om tid och din budget tillåter det är specialbeställda statyetter alltid ett bättre val än färdiga utföranden. Genom att välja att skapa en ny utmärkelse vet du att:

  • Din statyett kommer att vara unik och enastående.
  • Du får ett litet konstverk, skapat speciellt för dig.
  • Du kommer att överraska mottagaren med något hen inte har sett tidigare.
  • Den kommer att vara skapad för dig och spegla din estetiska smak.
  • Du har verkligt inflytande över designprocessen. Varje kommentar från dig är värdefull för oss.
  • Du kan inkludera vilket innehåll som helst utan att behöva oroa dig om det passar utseendet eller om det finns plats för det - designen är anpassad efter ditt innehåll.

Kontaktformulär

Kontaktformulär

Jag är intresserad i

Metall
Glas
Trä
Kopp
3d-utskrivning
Statyetter

Anknytning:

Du har gett oss ovärderlig information. Nu är det dags för oss och våra designers. Med dina ledtrådar kommer vi att skapa en design för dig som du förväntar dig. Kom ihåg att ju mer information du ger oss, desto närmare kommer projektet att vara dina förväntningar.