logo_se.png

TILLVERKARE AV STATYETTER, POKALER OCH REKLAMARTIKLAR

Om oss

Vår passion är glas och dess skönhet i olika former och former.

Vårt företag grundades av passion för glas och dess skönhet i olika former och former. Med åren har våra horisonter utvidgats till andra områden, från metall- och träskulpturer till statyer av material och 3D-utskrifter. Oavbruten utveckling och brist på begränsningar har gjort oss till en kraft inom branschen för företagsstatyer med fokus på individuella projekt och utföranden.

Genom att utöka vår egen maskinpark och nätverket av pålitliga leverantörer kan vi tillverka i stort sett vad som helst. Vi följer principen att det inte finns några omöjliga projekt. Det finns bara hinder som kan övervinnas eller undvikas.

För att lära känna våra möjligheter, välkommen till vår anpassade projektgalleri där våra mest intressanta prestationer finns. Och om du vill veta lite mer om de tekniker vi använder, välkommen till GLASSO wiki där du hittar beskrivningar av olika material och produktionsmetoder.

Vi välkomnar dig att kontakta ett av våra kontor runt om i världen. Kontaktuppgifter finns under fliken kontakt.

Varför vi?

För vi är unika i vår egen sort:

  • Ingen annanstans hittar du sådana stora möjligheter packade i ett enda företag.
  • Inget material är skrämmande för oss. Vi har till och med placerat de mest ovanliga elementen i våra statyetter, som till exempel kolfiber, betong, ädelstenar, golvpanel, motorstempel och mycket annat.
  • Vi genomför även de mest avancerade och galna projekten. En statyett av trä, metall, glas och sten, och dessutom ska allt lysa? Varför inte.
  • Vi skapar priser för alla som vill skapa något unikt, från privatkunder till de största företagen och reklambyråerna över hela världen. 
     
NoPath - Copy (3).png
.