logo_se.png

TILLVERKARE AV STATYETTER, POKALER OCH REKLAMARTIKLAR

Glasstatyetter

Glasstatyetter av högsta kvalitet som uppfyller förväntningarna hos företagschefer, offentliga institutioner, kulturella och sportorganisationer, skolor på alla nivåer och andra när det gäller marknadsföring, imageförstärkning samt som används som prydnadsföremål och priser i olika former av tävlingar och marknadsföringsaktiviteter.

Glasplaketter är komplementära till kristallstatyetter, men deras form domineras av möjligheterna att gravera stora mängder text eller grafik med hjälp av laserteknik på grund av glasytornas stora ytor. Under produktionen och bearbetningen av glasstatyetter genomgår de kontinuerlig kontroll av våra medarbetare för att säkerställa att endast utvalda och högkvalitativa produkter når er. De flesta glasstatyetter är individuellt förpackade i vackra fodral, där vi också kan prägla valfri text och grafik.

szklane-plakiety.jpg

Glasplaketter och glastavlor

Passar för företag och institutioner som har för avsikt att framföra information som är viktig ur reklamsynpunkt, t.ex. logotyper, namn, titlar, men också för individer som vill lasergravera familjefoton eller viktiga stunder i livet.
szklo-fussing.jpg

Smält glas - fusing

Resultat av en process som går ut på att smälta ihop färgade glasplattor förberedda på ett speciellt sätt kommer att tillfredsställa kunder med höga estetiska krav och känsla för färg och form i design.
szklo-projekty-zamwowienie.png

Skräddarsydda projekt

Individuella projekt skapade av våra grafiska formgivare.
szklo-obelsik.png

Glasobelisker och torn

Slanka, enkla i formen och vackra erbjuder dessa statyetter bra möjligheter för lasergravyr och är därför bra för diverse reklam- och marknadsföringsprojekt.
szklo-diament.jpg

Glasstatyetter - diamantformade

Denna extremt värdefulla och eftertraktade ädelsten är en modell för statyetternas form, vilket säkert kommer att betona värdet och vikten av innehållet i era reklam- och marknadsföringsprojekt.
szklo-gwiazdy.png

Glasstatyetter - stjärnformade

Den eviga drömmen om utforskning av avlägsna och ouppnåeliga "himmelska kroppar" förevigas i kristallstjärnor.
szklo-zegary.jpg

Bordsklockor i glas

Unika bordsklockor är en blandning av skönhet, elegans och exklusivitet. Liksom alla våra glasstatyetter kan de också individualiseras i form, storlek, färg och stil på skivmekanismen.
grawerowanie-zdjec.jpg

Fotogravyr

Med hjälp av laserteknik förevigar vi foton av era nära och kära och andra fovoritbilder.
plomienie.png

Glasstatyetter - eldformade

"Värmer hjärtat" och tillåter gravering av känslor, samt presenterar dem i grafisk form.
szklo-kolorowe.png

Färgat glas

Intressanta visuella effekter som erhålls när glasmassa blandas med metalloxider under gjutningsprocessen ger en ny charm till moderna projekt.

Varför ska du välja oss?

Glasso har i många år levererat de vackraste statyetterna, som kännetecknas av unikhet och elegans. Med vårt exceptionella team av grafiker och designers, som arbetar med passion och engagemang, kan vi skapa unika och oöverträffade verk. Vi förstår hur viktigt det är för er att ha olika projekt, därför finns våra statyetter tillgängliga i olika former, former och kompositioner, vilket gör det möjligt att anpassa sig till olika branscher och enheter, från finansiella till kulturella. För att möta förväntningarna erbjuder vi ett brett utbud av materialval och moderna lösningar som 3D-utskrift eller 3D-gravering.

Fullt stöd

Från första kontakten erbjuder vi stöd och professionell hjälp. Genom att lära känna era förväntningar och idéer samt vilken roll produkten ska fylla, kommer vi att ge råd om val av lämpliga lösningar och material.

Individuellt projekt och visualiseringar

Vi kommer att förbereda ett individuellt projekt för dig som kommer att uppfylla tidigare fastställda tekniska och visuella krav. Du kommer att få en realistisk visualisering så att du kan se din beställning innan den produceras.

Garanti för högsta kvalitet och punktlighet

Lita på vår långvariga kunskap och erfarenhet, och vi garanterar dig en oöverträffad kvalitet och enastående utförande av dina unika statyer inom den angivna tiden.

Inga dolda extra kostnader

Vi kommer att ge dig en tydlig och transparent prissättning för varje uppdrag från början av vårt samarbete. Vi tar inte ut ytterligare avgifter för vårt fackliga och designmässiga stöd.

Hur ser hela processen ut?

icon
Vi kommer att hjälpa dig att välja

Kontakta oss via e-post eller telefon, och vårt team av rådgivare kommer att ge dig all nödvändig information och svara på frågor.

icon
Vi kommer att förbereda en projekt för dig

Våra grafiker kommer att skapa din individuella design och visualisering baserat på tidigare fastställda riktlinjer.

icon
Vi kommer att producera

Efter att du har godkänt projektet kommer vi att gå vidare med att utföra de beställda statyetterna.

icon
Vi kommer att packa och skicka

De färdiga statyetterna kommer att noggrant packas och skickas till den angivna adressen, även utomlands.