Produktlista för offert
Basket is empty !

Get a quote

but first you need to add at least one product

Dear user,

Your inquiry has been sent

what now ?

We will check your inquiry and prepare a quote

It usually takes 15 minutes. Wait for the contact from our employee

Added successfully !

Your products has been successfully added.

Offertkorg (0)

TILLVERKARE AV STATYETTER, POKALER OCH REKLAMARTIKLAR

0

Kristalltroféer och statyetter

Crystal trophies & statuettes

Kristalltroféer och statyetter

Produkter av högsta kvalité som uppfyller och överträffar förväntningar. Perfekta som personaliserade utmärkelser, giveaways, företagspresenter samt marknadsföringsmaterial.

Se alla
Spheres

Sfärer

Stars

Stjärnor

Diamonds

Diamant

Flames

Lågor

Color Crystal

Färgkristall

Kristallstatyetter är synonymt med elegans och lyx, vilket är exakt varför material de tillverkas av ska vara av "top shelve" kvalité. Glasso kompromissar inte på detta område. Alla produkter är utförda i optisk kristall av högsta kvalitet och personaliserade. Under produktionsprocessen kvalitetskontrolleras alla kristaller kontinuerligt av vår personal så att endast de högkvalitativa artiklarna når våra kunder. Ett utmärkt team av grafiska konstnärer och designers med många års erfarenhet skapar unika produkter med passion och engagemang.

Obelisks and Towers

Obelisker och Torn

3D Cubes

3D-kuber

Clocks

Klockor

Plaques

Anpassade plakette

Vi förstår hur viktigt det är för våra kunder att diversifiera sina projekt, koppla statyetter till olika branscher. Därför skapar vi produkter av olika former och färger på ett sätt som betonar det som är viktigt för kunden och kundens bransch.

INGA DOLDA AVGIFTER

  • Gratis produktdesign
  • Gratis korrektur
  • Gratis personalisering
  • Gratis 2D- och 3D-lasergravering

Redan vid första kontakten med oss får du support och professionell hjälp med allt, inklusive designarbete. När vi lärt känna dina förväntningar och idéer samt vilken funktion  produkten ska fylla, erbjuder vi dig råd och förslag för att välja den bästa möjliga modellen som återspeglar ditt projekts "anda". Våra vackra anpassade troféer, utmärkelser, gåvor, marknadsföringsprylar ersätter perfekt traditionella former av reklam och lyfter ditt företags image. Vi erbjuder alltid detaljerade uppskattningar, produktvisualiseringar och digital korrektur. Alla projekt utförs inom avtalade tidsramar och vi strävar alltid efter att hålla dina tidsfrister. Vi levererar till alla delar av Sverige.

Otroligt värdefulla för vårt företag är utmärkta recensioner av vårt arbete, bekräftade av efterföljande beställningar från våra stamkunder som bl.a. representerar större institutioner, ministerier, banker, universitet, regeringsenheter, ambassader, idrottsföreningar, festival- och tävlingsarrangörer, tävlingar, fackföreningar, sociala organisationer etc. Vi är övertygade om att källan till vår framgång är vår långa erfarenhet i linje med vårt motto "Fantastisk design - utmärkt utförande - glad kund".

HÖGSTA SERVICENIVÅ

  • GARANTERAT uppfyllt tidsfrist
  • GARANTERAT utmärkt förpackning och säker produktleverans
  • GARANTERAT utmärkt kvalitet
  • GARANTERAT oslagbara priser
Se mer
Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda den godkänner du detta. Få reda på mer
x