Produktlista för offert
Basket is empty !

Get a quote

but first you need to add at least one product

Dear user,

Your inquiry has been sent

what now ?

We will check your inquiry and prepare a quote

It usually takes 15 minutes. Wait for the contact from our employee

Added successfully !

Your products has been successfully added.

Offertkorg (0)

TILLVERKARE AV STATYETTER, POKALER OCH REKLAMARTIKLAR

0
Glass Awards

Statyetter i glas

Produkter av högsta kvalité som uppfyller och överträffar förväntningar. Perfekta som personaliserade utmärkelser, giveaways, företagspresenter samt marknadsföringsmaterial. 

Se alla
PICTURE ENGRAVING

Bildgravering

Glassplaketter

Glassplaketter

COLORED GLASS

Färgat glas

FLAMES

Lågor

DIAMOND

Diamanter

Glasplaketter kompletterar kristallstatyetterna. Deras form gör det möjligt att lasergravera en betydande mängd innehåll eller grafik på grund av glasets stora yta. Under produktionsprocessen kvalitetskontrolleras de noga av vår personal så att endast artiklar av högsta kvalitet når kunden. De flesta produkter är individuellt förpackade i en vacker presentask eller ett fodral som också kan anpassas med personlig logotyp eller text.

OBELISKS AND TOWERS

Obelisker och Torn

STARS

Stjärnor

CLOCKS

Klockor

Fusing

Fusing

Mångårig erfarenhet, ett utmärkt team av grafiska artister och designers med passion och engagemang skapar vackra, ofta unika och säkert ytterst iögonfallande designade produkter på marknaden.  Vi förstår hur viktigt det är för våra kunder att diversifiera sina projekt, koppla statyetter till olika branscher. Därför skapar vi produkter av olika former och färger på ett sätt som betonar det som är viktigt för kunden och kundens bransch.

INGA DOLDA AVGIFTER

  • Gratis produktdesign
  • Gratis korrektur
  • Gratis personalisering
  • Gratis 2D- och 3D-lasergravering

Redan vid första kontakten med oss får du stöd, hjälp och förslag så att dina idéer och visioner kan bli verklighet. När vi lärt känna dina förväntningar och idéer om vilken roll produkterna ska uppfylla, erbjuder vi råd om vilka modeller som bäst återspeglar "andan" i ditt projekt.  Våra vackra anpassade troféer, utmärkelser, gåvor, marknadsföringsprylar ersätter perfekt traditionella former av reklam och lyfter ditt företags image. Våra designers är alltid redo att hjälpa förverkliga din idé och säkerställa att du får produkter som säkert kommer att överträffa dina förväntningar.

Otroligt värdefulla för vårt företag är utmärkta recensioner av vårt arbete, bekräftade av efterföljande beställningar från våra stamkunder som bl.a. representerar större institutioner, ministerier, banker, universitet, regeringsenheter, ambassader, idrottsföreningar, festival- och tävlingsarrangörer, tävlingar, fackföreningar, sociala organisationer etc. Vi är övertygade om att källan till vår framgång är vår långa erfarenhet i linje med vårt motto "Fantastisk design - utmärkt utförande - glad kund"

HÖGSTA SERVICENIVÅ

  • GARANTERAT uppfyllt tidsfrist
  • GARANTERAT utmärkt förpackning och säker produktleverans
  • GARANTERAT utmärkt kvalitet
  • GARANTERAT oslagbara priser
Se mer
Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda den godkänner du detta. Få reda på mer
x