Produktlista för offert
Basket is empty !

Get a quote

but first you need to add at least one product

Dear user,

Your inquiry has been sent

what now ?

We will check your inquiry and prepare a quote

It usually takes 15 minutes. Wait for the contact from our employee

Added successfully !

Your products has been successfully added.

Offertkorg (0)

TILLVERKARE AV STATYETTER, POKALER OCH REKLAMARTIKLAR

0

Om oss

Vår passion är glas och dess skönhet i olika former och skepnader.

Vårt företags passion är glas och dess skönhet i olika former och skepnader. Vi erbjuder bland annat konstglas skapat efter individuella önskemål samt s.k. ”sub-surface engraving” (lasergravyr inuti) i glas- och kristallstenar i 2D eller 3D. Tack vare produkternas höga kvalité och hög precision hos vår lasergraveringsteknik skapar vi unika och personliga priser och pokaler för både privatpersoner och företag.

 

Vårt kontor i Elk Grove, USA    glassogroup.com

Tack vare vår avancerade 3D-laserteknologi kan vi skapa tredimensionella eller tvådimensionella obekt inuti alla möjliga glas- och kristalblock. Vi kan också tillverka kompositioner med ovanliga former som kombinerar plattglas med glasblock, sten, trä, plexiglas och silver. Minsta glastjocklek är 4 mm. Tack vare konstnärer som samarbetar med oss kan vi utforma vilka glaskompositioner som helst. Det är bara kundens fantasi som sätter gränsen.

För affärsfolk som behöver unika marknadsföringsprodukter erbjuder vi lösningar som definitivt kommer att uppskattas. Glasets skönhet i kombination med den senaste tekniken hjälper dig profilera ditt företag på ett perfekt och modernt sätt.

Vi erbjuder ett brett sortiment av produkter - från statyetter och plaketter till stora glasblock som kan användas som annorlunda inslag i interiörer av hotell, restauranger, kontor och hem. Behöver man små giveaways har vi unika nyckelhållare i glas. Våra kunder är olika och gillar olika material så vi skapar också unika metallstatyetter som kan kombineras med marmor, sandsten eller andra material i enlighet med kundernas preferenser. Varje statyett tillverkas för hand av en metallkonstnär. Statyetternas storlek beror helt på kundernas behov. Det finns ingen gren inom ekonomi, kultur eller idrott som inte kan gestaltas med hjälp av våra vackra konstnärliga statyetter, priser och pokaler.

Vi designar dina statyetter så att de återspeglar ditt företags verksamhet. På platser som du väljer kan vi enligt dina önskemål gravera texter och loggor. Vi garanterar att precisionen i utförandet in i minsta detalj kommer att imponera både på dig och personer som ska få dessa utmärkelser.
Unika, exceptionella och dynamiska i sin form, kommer de garanterat att stå på de mest framträdande platserna på företagskontor och i privata hem.

 

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda den godkänner du detta. Få reda på mer
x